Polisa privatnosti

Postoji dva tipa informacija koje prikupljamo kada nam ih korisnici pošalju: javne i privatne. Definišemo privatne informacije kao bilo koje informacije koje omogućavaju drugima da kontaktiraju korisnika preko MADNET ili dozvoljavaje prikupljanje informacija o korisniku koje nisu u grupi onih koje se prikazuju na Internet prezentaciji. Javne informacije su lične informacije koje mogu biti prikazane na  Internet prezentaciji, kao što su naziv kompanije klijenta ili sedište kompanije i slično.

Informacije koje nam korisnici ne šalju:

Ove informacije koje prikupljamo nisu identifikacione jer obuhvataju opšte informacije kao što je tip Vašeg brovsera, IP adresa i slično. Ove informacije su prikupljene od svih posetilaca web sajta, i mogu biti korišćene u svrhe sigurnosti, analize poseta ili praćenje aktivnosti na našoj Internet prezentaciji. Ove informacije ne mogu biti korišćene javno (od strane posetilaca, drugih članova ili bilo koga ko nije zaposlen u MADNET-u, naših partnera, ili finansijskih institucija koje koristimo za procesiranje plaćanja članstva) da bi se identifikovala određena osoba.

Upotreba dobijenih informacija

PRIVATNE

MADNET može koristiti email adrese korsinika za slanje obaveštenja, vesti i specijalnih ponuda, izuzev određenih direktnih marketinških poruka u toku probnog perioda. Korisnik može izabrati da li želi da prima takve poruke. MADNET može koristiti email adrese za kontaktiranje članova u vezi njihovog naloga.

MADNET može koristiti email adrese za privatnu korespodenciju sa tehničkom podrškom u vezi pitanja koja mogu iskrsnuti. Sve ostale privatne informacije poslate od strane korisnika su tajne i neće biti otkrivene osim ako se to ne bude zahtevalo po zakonu od strane nadležnih lica. Sve privatne informacije mogu biti ažurirane ili obrisane od strane korisnika u bilo kom trenutku. VAŠA E-MAIL ADRESA NIKADA NEĆE BITI PRIKAZANA DRUGIM KORISNICIMA.

JAVNE

Javne informacije poslate od strane korisnika namenjene su za prikazivanje registrovanih korisnika web sajta i koriste se od strane drugih registrovanih korisnika za pretraživanje i prikazivanje.

MADNET koristi IP adresu Vašeg servera, tip brovsera i informacije vezane za brovser u svrhe opšte administracije web sajta.

MADNET ne prodaje, iznajmljuje, deli, trguje niti poklanja bilo koju Vašu privatnu informaciju bez Vaše dozvole osim finansijskim institucijama za procesiranje kreditnih kartica u slučaju da se odlučite na ovakav način plaćanja, osim u slučajevima kada Zakon to zahteva ili za zaštitu Vašeg članstva.

MADNET pomaže svojim klijentima da sačuvaju s.voju anonimnost i privatnost na Internetu.

MADNET naglašava kada traži informacije koje su lične i mogu identifikovati određenu osobu. MADNET prikuplja podatke isključivo radi poslovnog kontakta sa klijentom, i te podatke dajete samo pri registraciji novog naloga.

MADNET koristi Vaše podatke da bi upravljao MADNET servisima i sajtovima, da bi sa Vama komunicirala u vezi korisničkog naloga i da bi prikupila interne demografske podatke i statistiku.

Kao deo Vašeg članstva u bilo kom MADNET servisu, MADNET Vam šalje određene informacije preko emaila, koje se tiču samog servisa. Novi klijenti će na registrovani email dobijati informacije koje se tiču korišćenja naših servisa, i ta obaveštenja će stizati periodično.

MADNET Vam neće slati na email neproverene informacije, bulk email, niti ikakav sadržaj koji nema veze sa MADNET-om niti putem email-a zahtevati privatne podatke.

UKOLIKO IMATE BILO KAKVE BRIGE ILI PITANJA U VEZI SA OVOM POLISOM PRIVATNOSTI MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE.