Izrada web sajtova

Izrada web sajtova

Kompletan web sajt već od 14.500,00 dinara! U cenu su pored izrade uključeni i .co.rs domen po Vašem izboru, kao i naš Basic hosting paket! Veliki izbor novih modula potrebnih da se podrži sva potrebna funkcionalnost koja Vam je potrebna. Pored definisanja identiteta Vaše kompanije omogućićemo Vam da vaše poslovanje prenesete na Internet.

Saznajte više

Izaberite web dizajn: dve nove teme

Izaberite web dizajn

Predstavljamo Vam dve nove teme  Downtown i Quantum. Downtown poseduje čak 7 odličnih varijacija. Quantum dolazi u 10 osnovnih, veoma različitih varijacija. Svakog meseca našu ponudu proširićemo najmanje jednom novom temom. Takođe, konstantno ćemo  povećavati broj uključinih tema i modula u svim web paketima i tako učiniti da dobijete više za istu cenu.

Saznajte više

Popularan modul

Modul Mapa

Modul Mapa se koristi za prikaz vama interesantnih lokacija. U osnovi modula integrisan je Google Maps. Modul Mapa u potpunosti podržava sva svojstva, kao što su nivo zuma, kontrole zuma, vrsta mape i minimapa. Moguće je postaviti više markera lokacija na jednoj mapi. Moguće je dobiti „Kako do lokacije“ uputstvo koje će vašim posetiocima pomoći da lakše dođu do Vas.

Saznajte više

Besplatna procena

Veliki izbor tema prezentacija!
Vaše je samo da izaberete.

Uverite se u neverovatno dobru ponudu.

Besplatna procena izrade web sajta

Saznajte cenu Vašeg novog sajta.
Izvršite besplatnu procenu odmah!

O nama

Naše osoblje je obučeno za rad sa najsavremenijim softverskim alatima za web dizajn, programiranje, razvoj i multimediju, u cilju pružanja maksimalne usluge i zadovoljenja klijentskih potreba.

Kada je u pitanju izrada web sajtova, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i aktivno praćenje novih trendova...

Saznajte više

Anketa

Kako biste ocenili našu ponudu?