Čime se bavimo?

Naše osoblje je obučeno za rad sa najsavremenijim softverskim alatima za web dizajn, programiranje, razvoj i multimediju, u cilju pružanja maksimalne usluge i zadovoljenja klijentskih potreba.

Kada je u pitanju izrada web sajtova, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja.

Prilikom izrade svakog projekta ceo naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rešenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu.

Online prodavnice
Proširite Vaše poslovanje i na Web

Naše online prodavnice i modili za plaćanje preko Interneta učiniće da vaša kompanija ostvaruje profit neprekidno.

Katalog proizvoda
Online katalog proizvoda

Prezentujte vaše proizvode na jedinstven i atraktivan način. Omogućite vašim klijentima kontinuiran uvid u ponudu.

Dizajn web sajta
Dizajn web sajta koji odgovara profilu vaše ciljne grupe

Kreiraćemo više od dizajna vaše  Internet prezentacije. Dizajn vašeg web sajta biće prilagođen profilu vaše ciljne grupe i samim tim obezbediti konstantan priliv novih klijenata.

Izrada web sajta
Izrada web sajta

U mogućnosti smo da izradimo kompletna dizajnerska rešenja za vaš online biznis. Profesionalni web dizajn, potpuno podržana funkcionalnost, snažna online pojava - sve ovo dostupno vam je uz našu novu razvojnu platformu.

Sistemi za upravljanje sadržajem
Instalacija CMS sistema

Izrada web sajtova upotrebom nekih od najsavremenijih sistema za upravljanje sadržajem (CMS). Profesionalna rešenja prilagođena vašim potrebama.

Blog portali
Blog portali

Imate potrebu da se iskažete i prezentujete svoje ideje? Iskoristite mogućnosti koje pruža naš blog portal i oformite svoju novu web zajednicu još danas.

Originalan dizajn
Dizajn skrojen prema Vašem biznisu

Kreiraćemo vaš web sajt tako da njegov dizajn i funkcionalnost odgovaraju vašem jedinstvenom brendu.

Jednostavno održavanje
Jednostavno upravljanje sadržajem

Neka vaša Internet prezentacija raste sa vašim poslovanjem: upravljanje sadržajem vaše web stranice sa samo nekoliko klikova kroz jednostavan, krajnje-detaljan interfejs, dostupan po principu: "bilo kada, bilo gde".

Pouzdan hosting
Pouzdan hosting servis

Iskoristite maksimalno vaš web sajt. Postavite sajt na naš hosting, koji je dostupan 99.99% vremena, koji uključuje veoma optimizovane servere, automatsko pravljenje backup kopija i poseduje monitoring performansi.

Optimizacija za web pretraživače
Optimizacija za web pretraživače

Ukoliko Vas nema na pretraživačima, nema vas na Internetu. Optimizovaćemo Vaš web sajt u cilju najboljeg rangiranja na pretraživačima i tako je dovesti u žižu interesovanja vaših potencijalnih klijenata.

Intenet marketing
Zaradite reklamirajući se

Želite da povećate posećenost vaše Internet prezentacije? Imate posećen sajt i želite to da unovčite? Priključite se našim Internet reklamnim kampanjama, posredstvom najveće domaće mreže za razmenu banera, Klik.rs.

Grafički dizajn
Poverite nam određivanje grafičkog identiteta vaše kompanije

Kompletna grafička identifikaciju vaše firme, izrada logoa, memoraduma, flajera, plakata, knjiga standarda i ostalog reklamnog materijala.

Vrlo bitna činjenica za mnoge naše postojeće klijente je to što nudimo kompletnu uslugu. To praktično znači da ne morate lutati od jedne web dizajn firme do druge da biste dobili potpuno kvalitetan krajnji rezultat. Mi ćemo se pobrinuti za sve, od logo dizajna, preko web dizajna i web programiranja sajta pa do hostinga, registracije domena i održavanja. Sa nama zaista dobijate gotov proizvod koji besprekorno funkcioniše.

Bilo da Vam je potrebno održavanje postojećeg sajta, statička HTML prezentacija ili kompleksna kombinacija baze i programskih jezika kao što su PHP ili ASP naši dizajneri i programeri su tu da obave celokupan posao.

Kontaktirajte nas i ugovorićemo sastanak!

Naš tim se formira po Vašim specifičnim zahtevima, kako bi bili sigurni da dobijate puno pokriće svih segmenata web prisustva.

Madweb je pripremio posebnu ponudu za Vas. Prilikom naručivanja web sajta, imate izbor između tri raličita Paketa usluga: Osnovni, Standardni, Napredni. Razlike između paketa možete videti na stranici paketi. Sva tri paketa, pored same izrade web sajta uključuju i godišnju pretplatu na domen i web hosting. Ukoliko već posedujete web domen i web hosting kod nas, cena paketa biće umanjena za odovarajući iznos.